Találja meg két lépésben a megfelelő porzsákotIndukciós főzőlap beépíthető 60cm
IDV4560BF
138.019 Ft
Jelenleg nincs raktáron
Ingyen visszük
IDV4560BF Indukciós főzőlap beépíthető 60cm

Csúszkás érintőképernyővel és fém kerettel van felszerelve, ami növeli a tartósságát.
A modern fekete üvegkialakítású IDV4560bf indukciós főzőlap 4 különálló főzőzónát kínál. A diszkrét fekete fémkeret, amelyre a főzőlap fel van szerelve, és a fekete üvegen található minimalista nyomat kiemeli a főzőlap általános vonzerejét. A keretnek köszönhetően a főzőlap védett élekkel rendelkezik, így hanyag bánásmód esetén jobban ellenáll az üvegtörésnek. Ha tökéletesen összeillő konyhát szeretne elérni, javasoljuk, hogy kombinálja azokat a BLACK és TITANIA design vonalakkal.
Gyors főzés, energiatakarékosság, egyszerű karbantartás és biztonságos működés.Ezek az indukciós főzés előnyei. Ezenkívül az IDV4560bf modern folyamatos főzési technológiával van gazdagítva, ami növeli a kényelmét. Ha alacsonyabb fokozaton főz, állandó melegítést biztosít ismételt ki/be kapcsolás nélkül. A technológia nagy előnye az energiamegtakarítás.
A lehető leghamarabb több vizet kell forralnia? Használja a Powebooster funkciót, amely nagyon gyors felmelegedést biztosít, mivel rövid időre növeli a legmagasabb főzési fokozat teljesítményét. Bármilyen főzőzónán használható. Ennek a funkciónak köszönhetően a főzés gyorsabb, és jelentősen csökken a konyhában töltött idő.
Tulajdonságok
Nincsenek további tulajdonságok.
Kapcsolódó anyagok
Nincs kapcsolódó anyag.
Összes népszerű
Összes újdonság
UTOLJÁRA MEGTEKINTETT TERMÉKEK
HÍRLEVÉL
Aktuális akciókról és hasznos információkról értesülhet. Iratkozzon fel hírlevelünkre!
1/1