Találja meg két lépésben a megfelelő porzsákotTristar 26700301 sous vide rúd, 1200W

26700301
még nem értékelt
45.690 Ft
Jelenleg nincs raktáron
Ingyen visszük
Princess 26700301 Sous vide cirkulátor, 1200 W

Minden házi séfnek szüksége van egy Princess Sous Vide Stick-re. Ezzel a könnyen kezelhető precíziós főzővel elkészítheti az eddigi legfinomabb és legszaftosabb ételeket. A Princess Sous Vide Stick rögzítővel rendelkezik, így minden edényre ráfér, és állandó hőmérsékleten főz ételeket. Kápráztassa el barátait és családját a következő vacsoráján azáltal, hogy éttermi minőségű húst, halat és zöldségeket szolgál fel nekik.

Elképesztő eredmények
Egy vagy 20 főre főzésnél a tökéletes 1 ° C-os pontosságnak köszönhetően minden alkalommal tökéletes ételhez jut. A marhahús és a lazac tökéletes és szaftos lesz, de a zöldség és a tojás is tökéletesen készül a Princess Sous Vide Stick segítségével. Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáadja a botot egy edény vízhez, és beállítja a hőmérsékletet és az időzítőt. A Princess Sous Vide felmelegíti a vizet a megfelelő hőmérsékletre, és amint eléri a megfelelő hőmérsékletet, az időzítő elindul. Helyezze a vákuumban lezárt húst, halat vagy zöldséget az edénybe, és a Sous Vide Stick átveszi az összes munkát.

Extra biztonságos
A Princess Sous Vide Stick teljesen vízálló, ezért nagyon megkönnyíti a használatát. A praktikus bilincsnek köszönhetően bármilyen kerek és szögletes edényhez illeszkedik. A sous vide bot akkor is kikapcsol, ha nincs víz a fazékban.

Pontos 1 ° C-ig
A hőmérsékletet 0,5 ° C pontossággal állíthatja be a Princess Sous Vide Stick tetején található digitális képernyőn. A víz keringtetésével és a beállított hőmérsékletre hevítésével a tűzhely újra és újra tökéletesen lédús eredményeket biztosít. Ha szép, ropogós kérget szeretne kapni a húsán vagy a halán, akkor nagy lángon sütheti vagy grillezheti, miután kivette az edényből.

Könnyen tisztítható
Mivel az étel főzés előtt mindig vákuumban lezáródik, a Princess Sous Vide főzőt nem szűkséges gyakran tisztítani. Abban az esetben, ha az edényben kinyílik egy zacskó, könnyen megtisztíthatja a botot az alsó rész lecsavarásával.

Miért a Princess Sous Vide Stick:

• Úgy érezheti magát, mint egy profi szakács otthon, és lenyűgözze barátait és családját azáltal, hogy húst, halat és zöldséget tökéletesen szaftosan és ízesen főz
• Praktikus bilincs, amely bármilyen kerek vagy négyzet alakú edényhez illeszkedik, és egy kézzel levehető
• Extra biztonságos az IPX érték miatt, ami azt jelenti, hogy a Sous Vide Stick vízálló és vízbe merítve biztonságos lesz
• Nagy pontosság, 1 ° C, így steaket, lazacot és még tojást is főzhet
• Az 1200 W teljesítménynek és a nagy hatásfokú keringésnek köszönhetően a víz gyorsan eléri a megfelelő hőmérsékletet
Tulajdonságok
Nincsenek további tulajdonságok.
Márka / gyártó leírása
Nincs márka leírás.
Kapcsolódó anyagok
26700301_hasznalati.pdf 2023.04.28 12:02:45 190369 byte
VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE A TERMÉKRŐL
Értékelés írása Termék átlagos értékelése - még nem értékelt
0,0
*Az értékelések megjelenítése késleltetéssel történik a küldéshez képest. Újraküldött értékelés felülírja az előzőt.


Összes népszerű
UTOLJÁRA MEGTEKINTETT TERMÉKEK
HÍRLEVÉL
1/1