Találja meg két lépésben a megfelelő porzsákotFőbb információk rólunk

Bemutatkozó

 

Az Aspico Kft. családi vállalkozásként 1997-ben azzal a céllal alakult, hogy minden vásárló megtalálja a számára megfelelő porzsákot, és minden olyan háztartási gép tartozékot, amit egy háziasszony is kicserélhet otthon. Kezdetben francia cég termékeit forgalmaztuk, később saját beszerzésű termékeinket ASPICO márkanév alatt, saját csomagolásunkban kezdtük értékesíteni.

Eladásaink növekedésének és partnereinkkel kialakított kiváló kapcsolatainknak köszönhetően az elmúlt tíz évben folyamatosan bővítettük választékunkat, így mára a tartozékok mellett jelentős részt képviselnek a háztartási kisgépek (Scarlett, Trisa és Tristar márkák), a háztartási felszerelések (Rayen és Casabriko márkák), a konyhafelszerelések (GAT és Ghidini kotyogók, Dafi vízszűrők, Marcato tésztagépek, Snips műanyag termékek és Westmark konyhai eszközök) és a háztartási szódagépek (Sodaco márka).

Kezdetben kizárólag nagykereskedelmi cégként dolgoztunk, azonban ekkora választékot nem tudtunk egyetlen üzletben sem bemutatni, így a vásárlóink igényeihez igazodva elindítottuk kiskereskedelmi webáruházunkat. 

Célunk, hogy a következő 20 évben is kiváló termékeket kínáljunk a lehető legjobb áron.