Találja meg két lépésben a megfelelő porzsákotSzállítási feltételek

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre. A szállítás munkanapokon, 8-17 óra közötti időintervallumban történik.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

A GLS a címzettek részére külön Vevőszolgálatot tart fenn, mely munkanapokon 7-20 óráig működik. A +36 1 802 02 65 telefonszámon a címzettek részére csomagszám alapján ad felvilágosítást.

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően, még a futár jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!
  
Bruttó 10.000 Ft-ot meghaladó megrendelés esetén a házhozszállítás díját átvállaljuk, egyéb esetekben: a szállítási költség 990 Ft Magyarország területén belül.

Ha az ASPICO Online áruházában 14 óráig leadja megrendelését, törekszünk rá, hogy csomagját a következő munkanapon kézhez kapja. Szolgáltatásunk munkanapokon leadott, raktáron lévő termékek megrendelésére vonatkozik.
 
A csomag feladása napján a címzettet e-mailben értesítjük, mely tartalmazza a csomagszámot, az utánvét összegét és a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát, ajol a címzett egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban.

A GLS továbbá SMS-ben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomagszámot, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8-11 óra között) és a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát, ahol a címzett egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban.
 
A futárszolgálat által történő kiszállítás esetén az üzemeltető ASPICO Kft elhárít minden nemű kártérítési igényt amely a futárszolgálat általi késedelmes, ill. meghiúsult kiszállításból ered.

Figyelem: amenniyben a csomag tartalmaz SodaCo2 cserepatront, kérjük, hogy az üres patront készítse elő, mert a futár csak az üres patron ellenében adja át a megtöltött CO2 patront.